top of page

minusta

Nuolilogo valk..png
Joskus ensimmäisillä joogatunneilla olin levoton. Naputtelin sormilla lattiaan ja lähdin kesken loppurentoutuksen pois, koska en mielestäni "tarvinnut sellaista." 
Muutamia vuosia myöhemmin kun ymmärsin, että se on nimenomaan sitä mitä tarvitsen, annoin joogalle uuden mahdollisuuden ja se kolahti ytimeen asti. Tätä haluan tehdä ja jonain päivänä toivottavasti saan opastaa muitakin tämän harjoituksen äärelle.
2017-2018 opiskelin joogaopettajan koulutuksen (RYT200) ja olen ohjannut joogatunteja siitä asti. 

Ohjaajana olen rauhallisen kannustava ja tuon harjoituksiin sallivuutta, virtaavuutta ja leikkisyyttä. Pyrin opastamaan sen äärelle, että kehot liikkuvat ja asettuvat eri tavoin ja jokainen voi löytää yhteyden kehoonsa ja itselleen hyvän tavan olla.

Ohjauksessani korostuu oman kehon kuuntelun opettelu. Tiedän miltä tuntuu kun rauhoittuminen voi olla hankalaa, joten harjoitellaan senkin kanssa olemista. Koitetaan jättää ylimääräinen suorittaminen nurkkaan ja tutkailemaan mitä kehossa ja mielessä harjoituksen aikana tapahtuu.

 

Toivon, että voin ohjata sinua löytämään harjoituksista rauhaa, läsnäoloa ja voimaa, jotka voit viedä mukanasi myös joogamaton ulkopuolelle auttamaan luovimaan elämän metelissä.

- Melina

Koulutus

  • RYT200 joogaopettajakoulutus, Hima Happiness, 2018

  • Joogaterapian opintoja, 50 tuntia, Villa Mandala, 2020

  • Restoratiivisen joogan ohjaajakoulutus, Levon vallankumous, 2022

  • Kalevalainen jäsenkorjaaja, 2022
     

Melinan4.jpg
bottom of page